Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 06.05.2012, 08:44   #11
tyros 2
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 16.12.2007
Mjesto: ......
Downloads: 40
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ketron i kurzwaill
Interesi: tezga
tyros 2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tyros 2 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ljudi moji poslednji komentar posto vidim da nema ovde normalne price !!! Zelim vam svima mozogo zdravlja i uspjeha u poslu i da imate dosta posla, a kad se sretnete na pzornici samnom necu vam nista odgovoriti nit rec kako to zasto to i zbog cega ! Idem ljudi da radim blok registracije i singl registracije ovo prepucavanje nema smisla vise ko ima korga neka ga svira PS(dok radi baterija) ko nema neka kupi korga ili yamahu ili rolanda i svi kupite setove iste i svirajte do mile volje! A ja cu sam sa ketronom da zvucim drugacije od svih vas neka to zvuci po vasim tehnickim karakteristikama kao na flopi disku a ne cd-u kao sto marko e na kojima radi i to stucanje koje ima ali kazem vam vidimo se na pozornici 1 na 1 ja korg necu trazti da sviram ni yamahu a svi koji imaju korga i yamahu kod mene kad su slusali nisu se odvajali od ketrona ali sve to gubi smisao kada je golf II najbolji auto onda ljudi to i vozite!!! Pozdrav i veliko postovanje za TRANZITA ja i on smo konacno nasli zajednicki jezik o problemu koji je on meni objasnio i ono sto sam ja njemu objasnio naravno ako on to zeli da prizna !!! pozzzzz
tyros 2 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije