|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Hmmmm...igrom slucaja,eto ja sam presednik sindikata mog udruzenja...
Do negde marta-aprila smo imali non-stop sastanke u BG u vezi licenci i prava muzicara,posto smo prosli skupstinsku proceduru tj.rekli su nam da su u Skupstini Srbije izglasali taj zakon,ali mi to na tv-u niti smo videli,niti culi...jeste da je zakon izaso u "Sluzbenom glasniku"...Tada je na celu bio Branimir Djokic,pa je dao ostavku zbog nekih obaveza na RTS-u,pa smo izglasali njegovog,mislim da je gitarista. E sad,od tada pa do dan danas su nas zvali samo u septembru i vise nisu a, mislim da vise i necemo da odemo,jer je to za sad samo"MAGLA"koja u Srbiji nece da se sprovede jos dugo... @samuraj,za dobijanje licenci,treba da imas u tvom okruzenju Udruzenje muzicara,koje je registrovano samo u Savezu(Djokicevom),znaci druga udruzenja nisu merodavna da vrse audicije i izdaju licence(hehehe...)... Znaci,ako postoji takvo udruzenje kod vas,vi cete lepo da se prijavite i te prijave ce da se posalju u BG(mislim da ne dolaze za ispod deset prijavljenih,jebi ga ne isplati im se da dolaze "cak"iz Bg ![]() ![]() Jos jednom podvlacim PREVARA... Pozdrav!!!
Oznake |
muzicare, novi, srbiji, zakoni |
|
|