Pozdrav svima....Hteo sam da postavim jedno pitanje na koje bih od vas voljnih zeleo da dobijem odgovor....Naime, posto sam se "osigurao" za ritam sekciju, zeleo bih da sad pojacam solo stranu....Pocetnik sam i sad razmisljam sta bi mi bolje "leglo" uz moj Roland G600 kojeg trenutno imam?!Znaci, dvoumim se izmedju KORG-a X5D i Lap Topa....Znaci, kada bih uzeo X5D, imao bi dobre boje i svasta jos, ali sada razmisljam da umesto X5D uzmem lap top i vucem semplove pomocu midi kabla na svoj G600 i VSamplera....Znam da je moguce, e sad hteo sam da postavim pitanje....Sta mi se vise isplati i sta je po vasem misljenju bolje?Znaci, da li se mogu jednostavno pomocu MIDI kabla iz lap topa u klavijaturu vuku semplovi ili ipak da uzmem X5D kao drugu klavijaturu....Znaci budzet nije nesto ogroman....Tipa 130e-140e koliko bi i izdvojio i za Korga, ali mi je ovo sa lap topom jeftinije....E sad je i pitanje koje minimalne snage lap top da bi sve to funkcionisalo i koliko bi me iznelo sve to otprilike sa lap topom i midi kablom....Ako ima neko iskustva, neka napise....Bio bih veoma zahvalan....Pozdrav svima