|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hoces da budem jos jednom iskren? Pa ovako:
Sta ce tebi taj program, kad na primer pitas osnovno pitanje za sta sluzi taj program? Ja sam ti samo predlozio bolju sugestiju koja bi ti bila laksa, programi kao M.Q. su i za mene komplicirani a ne za tebe. To ne znaci da sam bolji covjek od tebe nit pametniji al znaci da ja koji radim 24 sata na dan sa 100 vrsta programa kako ces ti to skontati a ne znas ni za sta taj program sluzi. Otkud sam doneo taj zakljucak? Pa nisam ja od danas ovde i ne znam te samo danas, pratim tvoje postove i pitanja, po tvojim pitanjima mogu skontati koliko znas is ta je bolje za tebe. To ne znaci da ja tebe spustam na zemlju nego pomazem ti prijateljski da ti zivot olaksam. To je isto kao ljudi sto pitaju...KAKO DA SAMPLIRAM...sto odjednom to pokazuje da taj covek ne zna sta je SAMPLING...kako da njemu objasnim sta je to kad meni vec 15 godina treba da to skontam i jos nisam dobro skontao. Kako da ti objasnim kako radi CUBASE kojeg koristim jos od 98/99 godine a nisam ga ni ja sam skontao. Jel sad razumes? Eto to su moje reci. Ako ne znas ono osnovno na koju bazu ja mogu tebi prici i reci EJ UZMI PRO TOOLS I RADI? Ni na jednu!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
midi, quest |
|
|