Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 04.08.2012, 17:33   #1
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Grafika problem

Pozdrav svima....Evo od skoro mi se poceo javljati jedan problem vezan za graficku karticu....Grafika je ATI RADEON HD 4550 GDDR3 512MB i problem je sledeci....Kada udjem u neku igricu, nebitno koju, slika je skroz drugacija....Ima neke sare, prelamaju se boje, npr. u tenisu provide se igraci, kockice sitne, i tako dalje....Ima dole u prilogu jedna slika da vidite o cemu se radi....Neznam sta bi mogao biti problem....Temperatura je 60-65 normalno, a u LOAD-u ide i 70-80....Juce sam ceo komp ocistio od prasine i grafiku takodje i skidao sam hladnjak i mislio sam da nema paste, ali je imalo....Stavio sam pastu novu, i temperatura je pala nekih 5-10 stepeni, ali se problem nije resio....Jel' ima neko neko resenje sta bi moglo da bude?Hvala unapred....Pozdrav svima
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Grafika problem.jpg (4,6 KB, 16x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg Grafika.jpg (96,1 KB, 11x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg Grafika1.jpg (71,7 KB, 6x skinuto)
Highslide JS

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije