|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  03.12.2012, 23:08 | #17 | |
| Glas Razuma Registrovan/a dana: 12.05.2007 Mjesto: Sarajevo,BiH 
				 Downloads: 333 Uploads: 15 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova

|   

@rafael Da bi se donosili neki "zakljucci",a ja ovo sve shvatam kao zezanciju,mora se u nekom gradu,mjestu,selu ili varosi provesti jedno duze vrijeme pa sve isprobati. Cak i cuti,pa i to slovo H i ko i kako ga koristi.  Sticajem okolnosti,a to je posao,i jeo sam i pio,i spavao po hotelima,motelima,druzio se sa lokalnim mjestanima po citavoj bivsoj Jugi,a mnogo,mnogo godina sam proveo tako i u Tuzli i citavoj tuzlanskoj regiji. Intenzivno,skoro pa zadnjih 15 godina. Da se pije - pije se.Da se jede - jede se.Ali izbor je mali,a kvalitet je takav kakav je - osrednji. Na cevape u "Limenku" a dobar burek (u pravom smislu te rijeci) se ne moze naci.Za jela "na kasiku" je bila jedna vrlo pristojna ascinica (kod Kipova) I to je to. Ali,da su konkretno u Tuzli dobri i ljubazni domacini,to je istina,zaista.  Citat: 
 Ali ako bi se htjelo porediti ovo dvoje,onda ne bi bilo realno,jer nisu u "istoj klasi".To je ipak cinjenica....  Odoh i ja u off,pa sta bude.Mozda sam ogladnio.... | |
|   |   | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |