Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 06.01.2013, 14:47   #10
dmmacak
Kao kod kuće

dmmacak's Avatar

Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
dmmacak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
Pa jel` nije bolje popraviti dirke na Tyrosu nego kupovati drugu i nositi dve klavijature koje rade kao jedna?!
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato:
U pravu si sto se tice nosenja jeste opterecenje ali ja i necu da mi svira ko jedna zato sam i postavio pitanje. Na tyrosu u bih svirao uper partove i menjao na tyrosu a sa korga bi slao u lower part. Koji kod tyrosa moze da se zakljuca i ne menja na istom nego sam mislio da menjam preko korga. A sto se tice dirke meni odgovaraju na tyrosu, jesu malo lenje u odnosu naprimer na korgu, nego su mi dve napukle i rade one samo brze upadaju kao da imaju manji otpor. Pa sam razmisljao kad mi je vec uletela prilika da povoljno uzmem x3, i to u bas dobrom stanju, da preguram neki period dok ne zamenim tyrosa, bar se nadam. Jer ko mi garantuje da i ostale dirke nece propasti. A stalno placati servis mislim da se ne isplati, pogotovo za yamahe. Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja

Promijenjeno od dmmacak (06.01.2013 u 15:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
dmmacak je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije