|
|
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() Buraz, da znaš samo kako si me slatko nasmejao i oraspoložio ![]() Kako bješe - svaka ti dala - naravno, vode iz bokala ![]() Da krenemo od "tonažu" /ličnu/ Ima brat 120 kila, "žive mere" i bildam od kako znam za sebe - bukvalno rečeno, tako da to što si naveo, ipak neće biti problem ![]() Krivo mi je to što kažeš da slabo idu tezge tamo, ali valjda je posao dobar, pa se nešto sakupi....A, biće i boljih dana... Inače, imaš super harmoniku, samo me čudi da je tolike težine. Nisam te baš razumeo - imaš li MIDI u njoj? Inače, ni ja baš ne volim "oštre" zvukove, čak što više, buraz - i ne podnosim ih. Pošto pričamo o narodnoj muzici, volim da sviram Rumunske stvari, Pandalescua,Pavketa, sa Kandom sam i svirao i družio svojevremeno, zatim Bugarske stvari - još od Borisa Karlova, Ibre Lolovog pa do danas, a ovde, gde sam sada, svirao sam u orkestru pokojnog Koče Petrovskog, kao i bio veliki prijatelj sa takodje pokojnim Stevom Teodosijevskim i Skenderom Ametom. Ima tu još puno da se priča, a pričaćemo, daće Bog :wink: Volim i sevdah, ali veliki mi je minus što nisam imao i nemam direktan dodir sa istim - e onda - sve bi bilo mnogo bolje i lepše... Ovako, mogu se samo oduševljavati predivnom sevdahu. Nego kad počesmo, da te pitam i ovo: Kad pričamo o ORU, ti si sigurno više bio u dodiru sa ovim novim, uslovi su ti mnogo bolji nego meni. Kolika je razlika u novim ORO i ORO-ELEGANTOM, pošto vidim da u ceni nije baš mala? Znam da ima posebne Hand Made Reeds, ali i u tvojoj su ručni rad? Nije valjda samo to i "šminka"? Vozdra ĆEVAP i da ima puno svirki, ali dobrog zdravlja prije svega :wink: ![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
harmonikaški, kutak |
|
|