|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
Prvo da napomenem, ne zanima me kakav je ciji niti tko ima sto u repertoaru vec nesto drugo.
Znaci, dali repertoar slazete po nekakvom pravilu, npr iz kojih harmoniaj krece itd... slusam dosta repertora i nije bas tako, ali mene zanima dali je to "poželjno". Zasto pitam, zato što sam dugo vremena radio ko dj, te kada bih puštao glazbu u klubovima, pazio bih da se poklope taktovi, nastojao bi napraviti "savršenu harmoniju" tako da umiksavam po tonskim skalama... i to je uvijek bilo dobro i zato sam amo rec i bio uspiješan u tome. E sad dali ej takva stvar sto se tice live sviranja... dali je to "dobro", da npr prazim da 10 pisama u repertoaru da se nadostavlja po harmoniji, taktu, ili to i niej baš toliko važno. Znam da je većina publike ko da im je magarac prdnuo u uho i da to ne kuzi, ali pitam radi sebe i ostalih kolega muzicara koji to cuju i razumiju. Nadam se da ste razumili pitanje, i da me necete sad "ispalit" heheh... Poz i hvala
Favoriti |
|
|