Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 24.01.2013, 00:28   #8
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Naravno da si odustao...Jeste druze da ti se cini da sam ga mozda ishvalio, ali nemoj da te to prevari pa dajes G1000 za G600 i kao sto rece kolega @Sejox, predjes sa konja na magarca....Isto kao naprimer imas Mercedes E klasu 2012 najnoviju i neko ti ishvali E klasu iz 2000 godine i ti predjes na E klasu iz 2000....Mislim van pameti....Znaci nikako nemoj da prelazis....Kod tebe je koliko vidim problem da izvuces sve iz klavijature, treba da ti se pokaze malo da tek tad vidis sta znaci kada se dobro sredi Roland i kako zvuci....Znaci, ostavi ti sebi taj G1000 i na konju si, i posto rece da za sebe sviras, nista ti drugo vise i ne treba.....Uostalom, sto bi menjao G1000 i za sta bi ga zamenio po tvome?Ja ne vidim razlog da ga menjas i sto trebas da ga menjas?Sta ti to smeta zbog cega bi ga zamenio?Kao sto rekoh gore, verovatno nemas neki dobar set, i mozda ti sve to lose zvuci, ali veruj mi, radi Roland kao sat, samo da se sredi, ali posto vidim da ti sredjivanje nije jaca strana, moraces da nadjes dobar set i da ubacis (imas ovde i sa sajta) pa ces tek tad da vidis sta sve moze ta sprava....Nemoj da ga prodajes iz nekog glupog razloga, i kao sto rekoh i opet ponavljam, ne vidim razliku preci sa G1000....Ostavi ti sebi njega, samo nabaci dobar set i uzivaj....Pozdrav

Promijenjeno od AcaG600 (24.01.2013 u 00:31 sati)
AcaG600 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
roland g800 ili korg i3

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije