|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Video sam sve
![]() Strucnjaci ihihihi.Ljudi moji ja i ne znam koji Korg kad je izasao nije bio bolji od prethodnika. Ja prvi put kad sam cuo pa3x u kuci kod mene na jako dobru kutiju ja sam rekao da je to smejurija jos sam se smejao kako ni na bubnju nisu nista napravili novo da je gore cak.Au sto pogresih tad,skoro sam sreo tog kolegu i rekao sam kako sam bio glup. A pa3x sam kupio onako iz hira kao ajde napravice se tu nesto a i da vide gejaci kao da ima crna ,bilo me vise smorilo pa800 koliko god sam bio zadovoljan neugledno izgleda. Kad sam ja to doneo kuci ja sam poceo da se odusevljavam sa svim i svacim,onda sam video da nema samo ponesto novo nego ima dosta toga novog i u soundu i boje i ritmovi i vocoder kako radi.AL kad odoh na svirku kako mi tek tad nije bilo dobro.Auuu ,odmah sam se izmesta zaljubio. Svaki segment je toliko dobar da je potreban jedan ceo dan da se nekom prikaze sta to ima sta moze i sta je sve novo.Zato kazem ko god nema pa3x i kaze nesto o tome koliko je to dobro ili bolje ili losije u odnosu na bilo sta taj ne zna koliko gresi. Ja sam prvi bio malcice u zabludi moram priznati.
Favoriti |
|
|