Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 25.02.2013, 23:21   #5
levkoo
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 13.06.2007
Downloads: 354
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
levkoo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sequoiu sam uzeo da procackam maolo nesto razlicito od druge...a za inspector ....pa tako i radim...znaci od samog pocetka izaberem NEW Virtual Project...onda izaberem Custom 16 channel i otvori se 16 kanalni sekvencer...e sad sa leve strane..u tabu MIDI na in je obelezana midi klavijatura koja koristim(u mom slucaju stoi M-Audio Axiom 61) na out ima da odaberes koji VSTi da koristis ( ja odaberem kontakt recimo za tu traku) ispod toga channel in stoi all dok chanel out stavim 1 ( radi se za prvu traku) i sve to je ok i radi...usnimam prvu traku i ok ...e sad izaberem drugu traku i na levu stranu i opet na out mi stoji prazno e ka odaberem koji VSTi da koristim ja opet izaberem kontakt ali se ne pokrece onaj sa prvu traku nego se pokrece novi prazan i u njemu opet loadujem instrumente i tako na svaku traku....
levkoo je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije