Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 27.02.2013, 21:24   #1
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Korg pa600 (pa serije) Prebacivanje performansi iz jednog seta u drugi.

Pozdrav drustvo, imam jedno pitanjce. Trazio sam po forumu, ali nisam nasao konkretan odgovor, ili ne postoji, ili ja nisam dobro trazio. Uglavnom, zanimam me kako se iz jednog seta u drugi prebacuje boja koja je snimljena u performansu da (kada je prebacim) zvuci identicno kao u prvom setu? Klavijatura je pa600 ali mislim da je princip isti kod svih novijih pa serija. Ja sam pokusao nesto da uradim sam po sistemu zapisivanja, prebacim semplove koji su vezani za tu performansu, ali kada dodju na red efekti, tu se pogubim. Da li se efekti dodaju na sam sempl, ili se dodaju u sklopu performanse? to nemogu da provalim. Onda takodje, da li sempl kada ga prebacim u svoj set mora da bude adresiran na istom mestu gde je bio i u starom setu, ili mogu da ga iskopiram na bilo koje prazno mesto? Da ne duzim, jednostavno ako neko moze da mi detaljno opise kako da prebacim celu performansu sa jednog na drugi set, na sta treba da obratim paznju, sta da zapisem itd itd... Ili, ako je o ovom vec pisano, bio bih zahvalan samo da mi ostavite link gde mogu to uputstvo naci. pa600 nema mogucnost direktnog ucitavanja kmp fajla, pa moram da se snalazim ovako, kako znam i umem. najbolje bi bilo da mi ovo objasne kolege koji poseduju klavijaturu od pa500 pa navise, posto verujem da je ista procedura. hvala unapred.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije