Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 28.02.2013, 00:04   #9
levkoo
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 13.06.2007
Downloads: 354
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
levkoo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala tranzit prijatelju...nisam imao onaj VSti tab na ona radna lenta ali sam nasao i sad malo lakse ide...ali ipak da bi se poklopili traka i instrument moram da pokrenem vst instrument preko vst menadzer i onda posle na traku povezem....e sad imam jedan drugi problem....radi se o snimanje bubnjeva...kad pokusam da nasnimam bubnjeve izaberem multi chanel recording i otvori mi koloko god elemenata ima i efekata taj plagin za bubnjeva toliko traka ( konkretno imam addictive drums) e sad kat probam da snimam pokazuje da ima signal i svi traki kao da se snimaju ali posle u mikser kad otvorim na njega pokazuje da ima signal samo master plagina ...znaci one elemente kao noga, dobos , fus...itd ne pokazuje ih u posebnim trakama vec citav komplet bubnjeva mi daje samo na jedan kanal....e sad problem mi je u to kako da podesim sve elemente od bubanj da idu u posebni kanali
levkoo je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije