|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Vjeruj mi da se nisam ni bavio tom normalnom verzijom jer sa njim saradjujem godinama ali iskljucivo u izradi specijalne verzije LSa za moj Trans Audio sistem. Vidis i sam da normalnoj verziji nedostaju cak i neke osnovne funkcije, mada sumnjam da je to radi same verzije vec iskljucivo radi Norbertovog nemara i aljkavosti ali i poslovne politike jer jednostavno nema racunice da implementira sve funkcije u normalnu verziju koju dobijes za nekih 30 eura. Nije iskljuceno da je normalnu verziju ojadio za jos poneke funkcije. Osnovna i najbitnija razlika je Style Converter koji imas u Plus verziji (Stick verzija) i to kompatibilan sa svim Style formatima koji su iole bitni (Korg, Ketron, Roland, svi Yamaha formati, Wersi). Ovaj Konverter je u sustini jedna specijalna verzija Style Worksa koja je napravljena za Live Styler i koja se instalira automatski sa instalacijom samog Live Stylera (Plus). Obavezno napravi Upgrade ali nemoj da se nadas nekom popustu od Norberta, teska je cicija. Moraces da platis regularnu cijenu za Upgrade sa normalne na Plus verziju, u to nemoj da sumnjas.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | pekilik (18.03.2013) |
Favoriti |
|
|