Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 11.04.2013, 15:10   #30
Privatnik
Banovan!

Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Privatnik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@nesaband

Ja mislim baš suprotno. Smatram da je dobro ako se softver nadogradi dodatnim opcijama pa - tko voli-nek izvoli. Tebi bude možda vrlo koristan dodatak, nekome bespotreban...
Sam update je jednostavan pa ne vidim razlog da se ne ponudi update. S druge pak strane, pohvalno je što vidimo da se izlaskom BK-9 ne zapostavlja softver za BK-5. Ima li zasluge u tome i netko od ove ekipe sa foruma?

E, da..navijam za tebe i ekipu da dobijete i te terce!

Pitanje ili prijedlog, ako tko sluša od majstora:
Ima li global setting za OTS? Naime, da se postavljanjem parametara za jedan OTS može sejvati to kao globali setup za sva 4 OTS-a.
Meni bi bilo zanimljivo da si postavim recimo stringseve u lijevu ruku, podesim jačinu, eq, pa upp2 isto tako i sve sejvam kao globalnu postavku za sva 4 OTS-a odjednom, da ne moram svakom od 3 preostala OTS-a setapirati postavke onog prvog.
Ili sam nešto propustio u manualu?
Privatnik je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije