|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Nije stvar u Ipad-u već napraviti instrument koji će sam biti dovoljan i funkcionalan. Ipad pre koriste za txt-ove ili repertoar ili slično. Možda će od ukupnih vlasnika samo 5% kupiti Ipad u tu svrhu, a od tih 5% na svirkama će ga nositi 3% dok i njima ne dosadi poded svih 76 dirki. Totalna bespotrebna nebuloza, što se većina plaši da kaže, a neki pak vole Rolanda pa iz principa ćute, a treći će kao biti neutralni a podržavaće dupli display. Lepo je za oko ali samo onom ko prođe pored klavijature i vidi gomilu šarenih dugmića, dva display-a i briga ga da li rumba zvuči ovako ili onako. Ipak ovde govorimo o ozbiljnijim stvarima. Čoveče Pa600 ima čak i pozadinske teme (boje) da se menjaju ( crvena, zelena, ljubičasta, plava, siva...). Je li to toliko skupo ubaciti. Ruku na srce, možda ovaj roland bude pun pogodak, ali kada već raspravljamo na tu temu, iznosimo zaključke na osnovu onoga što možemo videti. A to što sam video ni malo mi se nesviđa. Da su izbacili ponovo G-70 sa 512 sempler memoriom, pun pogodak! Ograđujem se da zvuk i softver i dirke (kvalitet) ... nisam komentarisao.... da ne bi išli u polemiku.
Favoriti |
|
|