|
|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Style - ritam - se ucitava kompletan. Kakav ritam si cuo u tom setu , takav bi trebao i da bude ucitan u Pa600 ( pod uslovom da nije iz nekih da kazemo zasticenih setova tipa da drums u prelazima i varijacijama koriste druge sound-ove). Ukoliko zelis konkretno da izmenjas u samom ritmu pokusaj na Style record, kada udjes onda pritisni taster meni i mislim da je opcija style elements... proveri. Tu mozes kopirati i prebacivati iz ritma u drugi ritam elemente koji ti se svidjaju. Recimo Odaberes iz kog ritma zelis da uzmes elemente, odaberes koji element ( varijacije, prelaze, intro , eding...) na koju poziciju , memorises i naravno sacuvas . Gore desno padajuci meni. Takodje u padajucem meniu i izadjes iz style record. Probaj tako..... Nadam se da sam bio malo od pomoći mada i dalje nerazumem tacno tvoj problem jer ritam se ucitava kompletan. Nadam se da ce se kolege uskoro priključiti ovoj temi i razjasniti problem...... Pozz
Favoriti |
|
|