|
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa to je jarani moji to !
Tako valja pisati na ovom forumu. Isto ko da se nađemo u birtiji pa uz pivo prepričavamo utiske o klavijaturama. A vjerujte ja se nisam tako jednom opio s jaranima razglabajući o mugučnostima, manama i što bi htjeli do zore ![]() Samo napred ima materijala za obradit još oho-ho. Inače ovako razglabat kao o klavijaturama volim samo još kad su žene u pitanju ![]() Tranzit, prijatelju i ja bih rađe da to sve stave pod neki Mini Windows XP, ali bojim se brate da to neće tako lako ići, jer i sami znamo da se taj hebeni windows pokrene treba hrpu memorije. A sad da pola skupo plaćene memorije dam samo za OS, e onda u vražju mater i aranžer. Rađe ću do smrti svirati na Pa80 i kapak. S druge strane, taj Windows netko treba napisat da bude za kljave (da radi bez tastature i mousa), a bogami mislim da neče dat OS ispod 150-200 € kad bude jednom prilagođen i napisan. To će opet dignut cijenu kljava u nebesa. Ali ideja je fantastična. Nažalost proizvođači klavijatura ne prate trendove kompjuterske industrije. Mislim to mi nikako nije jasno. Moderne igračke za djecu imaju ponekad više "pameti" u sebi od prosječne klavijature. A ovo škrtarenje na materijalu je već postao živi užas. Ja čak imam u planu prebacit čitav hardware od KORG-a LE (61) u kučište od starog KORG-a X3, samo bi morao nekako prokljuviti da tastatura ostane od X3 a ne LE-ova. Znam da nije niti ta tastatura nešto posebno, ali ipak bolja je za klasu od LE-ve. Ipak je to kučište malo masivnije i kvalitetnije od "kineza". Promijenjeno od kreso (18.01.2008 u 15:23 sati) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, pa800, probao, tyros2, uporedio |
|
|