Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 18.01.2008, 15:18   #11
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa to je jarani moji to !
Tako valja pisati na ovom forumu. Isto ko da se nađemo u birtiji pa uz pivo prepričavamo utiske o klavijaturama. A vjerujte ja se nisam tako jednom opio s jaranima razglabajući o mugučnostima, manama i što bi htjeli do zore

Samo napred ima materijala za obradit još oho-ho.
Inače ovako razglabat kao o klavijaturama volim samo još kad su žene u pitanju

Tranzit, prijatelju i ja bih rađe da to sve stave pod neki Mini Windows XP, ali bojim se brate da to neće tako lako ići, jer i sami znamo da se taj hebeni windows pokrene treba hrpu memorije. A sad da pola skupo plaćene memorije dam samo za OS, e onda u vražju mater i aranžer. Rađe ću do smrti svirati na Pa80 i kapak.
S druge strane, taj Windows netko treba napisat da bude za kljave (da radi bez tastature i mousa), a bogami mislim da neče dat OS ispod 150-200 € kad bude jednom prilagođen i napisan. To će opet dignut cijenu kljava u nebesa.
Ali ideja je fantastična. Nažalost proizvođači klavijatura ne prate trendove kompjuterske industrije. Mislim to mi nikako nije jasno. Moderne igračke za djecu imaju ponekad više "pameti" u sebi od prosječne klavijature. A ovo škrtarenje na materijalu je već postao živi užas.

Ja čak imam u planu prebacit čitav hardware od KORG-a LE (61) u kučište od starog KORG-a X3, samo bi morao nekako prokljuviti da tastatura ostane od X3 a ne LE-ova. Znam da nije niti ta tastatura nešto posebno, ali ipak bolja je za klasu od LE-ve.

Ipak je to kučište malo masivnije i kvalitetnije od "kineza".

Promijenjeno od kreso (18.01.2008 u 15:23 sati)
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
g70, pa800, probao, tyros2, uporedio

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije