|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
znaci kako pitanje glasi kako najbrze da napravimo KMP stereo za korgove?
smori me jebeni KMP!! msm ok mono lako je, lakse je,, al stereo?? npr imamo stereo snare, kick itd ( ne mogu vise slusati MONO udarce!! kad ja konvetiram stereo udarac u kmp i dobijem MONO, to vise nije udarac, to vise nije nist, ja sam do sad isao ovako, al smorih se, prevucem ili ubacim neki snare u soundforge, vidim waveform to jest sliku dva wave L i R ,, zamaglim L, pa COPY u new project i u njemu PASTE, pa onda SAVE AS , pa trazi dole MONO 16bit, pa naziv SNARE 1 L, i onda sve to ponovo za SNARE 1 R, kad sam napravio od stereo WAV snare-a 2 MONO, idem sledece, otvori kontakt 2, (on mi dobar za mapiranje vidim odmah klavijaturu to jest dirke na koje zelim nesto ubacit plus cita ga svaki konverter tipa extrem i cdxtract) ubacim snare na D1 dirku, dam kontakt instrumentu naziv SNARE 1 L i snimim, tako isto i za SNARE 1 R, onda ucitam extreme semple converter, i konvertujem ta dva NKI u SF2, i na kraju SF2 sa Awave studio u KMP!! plus onda kad uvezem u triton , moram praviti u programu DOUBLE prog, pa baciti panorame levo i desno ,i izabrati semplove L i R , (to je lakse, al posla baS za sve oko tog) svee too brate za dva udarca to jest 1 snare stereo!! da se ubijes,, zato i pitam ima li neko krace resenje? jebo ih korg i dan danas na M3 i KRONOSU , koji imaju kolko os RAMA, stoji save MONO KMP, pa 2013god,, sve do jednog formata i u kompu su stereo , ovo je zesca retkost, il fino stavite STEREO a dole izbor MONO ko zeli da snimi u mono. Dodato: tacnije iz stereo WAV i 2 mono KMP!! sad skontah da nisam bas naziv tacno stavio.
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (27.06.2013 u 03:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|