|
|
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#27 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To ti samo ali zaista, samo mislis. Pogresno mislis jer to ne pije vode i nije tacno. Svo to ugradjeno smece je samo surogat onoga sto bi trebalo da predstavlja. Pisem iz iskustva, ne zato sto nagadjam (inace nikada ne nagadjam, ako ne znam sutim). Aktivni sam saradnik vodecih svjetskih firmi za proizvodnju elektronskih muzickih instrumenata i muzickog softvera i u prilici sam, vec decenijama, da zavirim i tamo gdje "obicni smrtnici ne mogu", pa mi je vrlo dobro poznato sta se sve radi i na koji se nacin vara "pucanstvo".
U vezi sa onom peradi koju pominjes. Nikada nisam spreman da pile nazovem jajetom, sve ima svoje tacno ime i prezime. Takav sam u svom poslu, takav i ovdje na forumu, takav i na svalom drugom mjestu i trenutku. Konsekventan, tacan, direktan, nikada uvijedljiv i lican. Izreceno uvijek uzimam onako kako je receno jer se ljudi drze za rijeci, a volovi za rogove (zene mogu da se drze i za nesto drugo). Jasno mi je da se taj moj stav mnogima ne dopada ali ih ima koji to jako, jako cijene (naravoucenije: pogledaj moj profil). |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|