|
|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vex drug, uvek odvajam mic na out 1+2 pa u mixer za poseban kanal, nikad ga ne koristim na L+R....potrebno mi je da sredim vocalist za neke manje svirkice,gde cu da nosim neki mali suvi mixer( koristim aktivne kutije inace), i preko vocalista nastelujem mikorofn sve i cao zdravo,da ne teglim veci mixer,za neke manje varijante,tipa neki manji kafin ili proslava do 20-30 ljudi...to mi je do sad ODLICNO funkcionisalo na pa2,bez greske,i zivot mi je bio laksi (laksi za jedno 15 kg
![]() Dodato: Vex drug, uvek odvajam mic na out 1+2 pa u mixer na poseban kanal, nikad ga ne koristim na L+R....potrebno mi je da sredim vocalist za neke manje svirkice,gde cu da nosim neki mali suvi mixer bez efekata( koristim aktivne kutije inace), i preko vocalista nastelujem mikorofn sve i cao zdravo,da ne teglim veci mixer,za neke manje varijante,tipa neki manji kafin ili proslava do 20-30 ljudi...to mi je do sad ODLICNO funkcionisalo na pa2,bez greske,i zivot mi je bio laksi (laksi za jedno 15 kg ![]() Promijenjeno od Milan$ (25.08.2013 u 05:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|