|
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ne znam kako i na koji nacin funkcionise rad sa registracijama,ije mi dovoljno jasno.Znam da se moze stavljati neogranicen broj po osam,ali smatram da mi je brze pozvati ritam iz stalne registracije nego ;
1.uci u registracije 2.odgoviriti na pitanje 3.uci u samu registraciju 4.viditi gde se sta alazi9na kom broju) 5 odabrati zeljenu farbu-ritam. Da li je to uvek isti put pozivanje i koristenje registracija? Ja i dalje mislim da nemoze biti brze od ovog nacina na koji ja idem.jedna registracija sa:1.ruma-begin-dvojka-orijntal 2.dvojka na 50-100-145-200 3.begin sva cetiri maina razliciti 4.sa-sa JV-spori-ona varijanta za ";lijte kise" i tako su mi sve numere od 1-8 popunjena a svim mainovima i ja jednom pritskom ulazim u ritam i sviram,eventualno,druga varijacija. Napominjem uglavnom radim svirke gde je baksis u pitanju i gde fakticki nema praznog hoda izmadju pesama. Voleo bih kad bi mi neko objasnio kako brze mogu do zeljenog ritma. Ja u fakticki u jednoj registraciji imam 32 razlicita ritma sa po 4 boje .Stvarno ne razumem kako moze biti brze. Promijenjeno od VUNIMRAV (02.11.2013 u 09:35 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|