Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 15.11.2013, 18:23   #20
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od sale band Pokaži Post
Hmmm... U dilemi sam vec nekomvreme... Sam PC mi je pravljen za win8, tj. Motherboard... Najgore mi je sto moram sve reinstalirati poovo, a nije da me ne mrzi
Znam da te mrzi ali ako silne PlugInove i programe ogranicis na ono sto ti zaista treba i sto zaista koristis, nece instalacija trajati dugo. Obicno muzicari instaliraju sve sto im padne pod ruku, a 90% toga nikada ne upotrijebe, vazno je da se ima. Medjutim, niko ne razmislja o tome da taj "visak" od 90% nepotrebnih aplikacija, opterecuje sistem. Konkretno, kod mene je, u glavnoj studijskoj masini, instalirano 5 VST instrumenata, njihovi Sample Contenti (Libraryji) su na posebnim SSD Striped diskovima (4 x 512GB SSD SATAIII u Striped modusu) i tacno 14 VST Effect PligInova. Vise i nije potrebno da bi se svi zadaci odradili na najvisem nivou. Ne pretjeruj samo sa instalacijama stotine PlugInova i sve ces ti to brzo odraditi.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije