|
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... ama ne napada me niko, a i sto bi. Ono jedino sto imam mi se ne moze oteti... ili bar nisam cuo da se znanje i iskustvo moze opljackati. Ostali nek' se bakcu s parama, meni je ovo dovoljno, a i sigurno je i od nepogoda i od ratova. Te "inovacije", to jest to sto ljudi u zabludi, samo misle da su inovacije, su za mene potpuno nebitne jer ima pravo svako da se igra na svojoj razini, kao ono kod video igrica, gdje postoje hijerarhijski poredjani Leveli, pa se poneko upiski od srece kada savlada drugi Level, a nekome je i osmi malo.
Nego, taj File Acces je Yamaha uvela jos s davnom PSR9000 i zanimljivo je da su to ljudi, iskljucivo uslijed neznanja, veoma malo koristili a ogromna je pomoc, kao uostalom i svaki Shortcut kod muzickih instrumenata. Ima tu jos brdo mogucnosti kod Yamahinih aranzera, koje su pravo blago, a ostalo neiskoristeno. Rijetki su tipovi poput caspera, koji su se dobrano potrudili da upoznaju svoj instrument do u detalje. Posebno, sto se tu radi o Yamahinim aranzerima, koji raspolazu svemocnim oruzjem ili orudjem, kao sto je XG protokol. Tu je bez malo, sve moguce, samo treba imati dovoljno maste. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|