|
![]() |
#11 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Na žalost, prilikom ulaska u MUSIC FINDER automatski se uključuje OTS LINK i tu situaciju ne možeš promijeniti. Jedino rješenje je da nakon ulaska u MF, ručno isključiš OTS LINK. Nakon toga pretražuješ u MF bez da se aktivira OTS. Svaki novi izlazak i ponovni ulazak vraća situaciju na "staro". Druga (lošija) mogućnost je da izradiš novi Style sa željenim OTS. Nezgodno je to što se OTS LINK ne može "kontrolirati" niti registracijama. MUSIC FINDER je dodatak koji ima dosta nedostataka, a vrlo malo prednosti. Ja ga uopće ne upotrebljavam osim u krajnjoj nuždi. Recimo, kad me netko traži Lambadu koju nisam svirao godinama, a nemam je u registraciji, MUSIC FINDER izvlači situaciju jer sam barem donekle siguran da neću grubo pogriješiti. Baš mi se sinoć dogodila slična situacija sa pjesmom Hava Nagila ali ona na žalost nije postavljena u tvorničkim postavkama MUSIC FINDERA. @maricm - nisam razumio pitanje, uvijek se isplati, ovisi za što ti treba, bubanj mi zvuči dobro, drugačije od Tyrosa, ostalo je tak tak ... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | lagunabend (25.11.2013) |
Favoriti |
|
|