Imam ga i ja Sale i hvala ti sto ces pokusati da potrazis. Ja vjeruj nisam nigdje nasao mada je svejedno da li je u pitanju 16.0.2. ili 16.4.2. ili bilo koji drugi StudioLive mixer. Radi se o tome da me u startu buni konfiguracija u Universal control gdje mi nijje jasna opcija "Flexible Inputs Router" u kojoj se Chapture master rutira na kanal 15/16 ili treba da se odabere Main Mix L/R. Dalje mi nije jasno sta je sa Main out-om ? Koristiti main out ili ukljuciti firewire monitor out i krenuti dalje ... U WDM setup-u outputi su mi podeseni po default na WDM 1 (Front left) > SL Ch 1 i WDM 2 (Front right) > SL Ch 2. Sve moguce varijante koje sam probao davale su rezultat "looping" signala punog distorzije i naravno da mi je jasno kao dan da nesto pogresno radim. ps.s milion puta sam htio da si odgrizem *uda zato sto engleski govorim kao Bik koji sjedi

Kada ne koristim monitor out i kada idem preko Main out-a, neke stvari i mogu da uradim ali kada idem preko mon-out...tu nastaje ludnica

Evo klip na kojem lik radi ono sto ja u snu ne mogu da postignem... uopste nije bitno sta on miksa bitno je to da covjek ima 16 kana iz DAW-a pod rukama (ono sto mi jedan dugo godisnji studijski muzicar ne vjeruje da je moguce

)To je to sto meni treba da skontam
https://www.youtube.com/watch?v=QWiTnITMzR0