Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 20.02.2014, 00:30   #1
namrgodjen
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
namrgodjen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Za moderatore i postene kolege

Posto ne znam gde da postavim ovu temu, iskoristih svastaru. Naime posto mi danas clan Aca_Casper slao neke dve privatne poruke i proziva me a sve zbog razloga sto sam otkrio da je prevarant koji postavlja tudje snimke u demo sekciji evo da mu odgovorim ovde a posebno ovo moderatori pazljivo da procitaju. U julu mesecu 2013. je izbacio snimak Haos kolo od Zorana Paunovica, mozete to videti na njegovoj stranici u demo snimcima i procitati kako se dalje odvijala diskusija da ne smaram ovde. I evo posle 7 meseci ja postavljam ovde dokaz da je sve lazirano a postavicu i u download sekciji user3 gde se nalazi ritam pod imenom kolo, stisnite c dur i zatim ending i sve ce vam biti jasno. Ovom prilikom molim MODERATORE da ako imaju iole ljudskog u sebi prepoznaju pravdu i banuju ovog clana bez obzira da li je novajlija ili stariji i bez obzira na njegov broj postova i slicno kao sto su banovali i Srdjana_Motifa jer je lazirao svoj snimak u demo sekcijama. Samo da porucim Aci_Casperu da cekam onih 1000 evra sto je obecao i zahvalim kolegama koji su bili uz mene tada kao sto je Sale_bend i ostali a i onima koji nisu poput Nesa_benda itd...mozda i po neki moderator. Apelujem da svi budemo ravnopravni ovde bez obzira koliko postova imamo, i kao sto sam tada rekao svaka istina je spora ali dostizna drage kolege. Pozdravljam vas evo skinite video ima 93 mb snimao sam telefonom preko skajpa a kolega pustio ritam na pa80, nije mi bilo tesko.

Link za skidanje videa:

http://www.speedyshare.com/2EdqY/Hao...n-Paunovic.3gp

Promijenjeno od namrgodjen (20.02.2014 u 00:31 sati)
namrgodjen je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije