Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 30.04.2014, 20:51   #10
korgpa600
Drugar foruma

korgpa600's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
korgpa600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

[quote=yamahapassion;269198]Jeste, set sam uglavnom stelovao na njegovim zvucnicima posto nemam svoje ozvucenje, verovatno se zato i culo tako kako se culo... ipak, opet ne mogu se cudom nacuditi kako je sve jadno izlazilo, jedini materijal koji se cuo kako Bog zapoveda su bili JuVe ritmovi i boje u tercama, za to nemam nikakve zamerke, ovo sve drugo debela nula. doslo mi da celu tezgu odradim sa juve ritmovima. mozda bi mi bilo pametnije da sam tako i uradio [/
Ovisi i o tome sto se svira,tj.svatko ima drugacije uho za zvuk.Ja sam korga uspio malo smekšati sa tvornickim setovima bubnja i tvornickim basom.Ovo mi drugo sve previse lupa,a suplje.Ne sviram iskljucivo narodnjak,i ne sviram glasno uglavnom,sto je pogubno za te setove sto kolega spominje,tako da sam zavrsio na la ********* ritmovima koji mi zvuce ok,za moj ukus,uz dorade naravno.Nema suvisnih udaraca i cici boca,to mi je bitno.Dynamics ritmove ne mogu ukrotiti za moj ukus,lupa li ga i lupa,hahahaa..Znaci i ovi narodni ritmovi poput begina ili 7/8 su jednostavno prenatrpani,a kad odvadim ne ostane nista.Potrebno je u 3 ili 4 varijacije da se ima konkretan ritam,prvi obruc,drugi obruc dobos,i treci puni,sa konkretnim ne izmuljanim basom,i bez viska udaraca.Smisleni fillovi se podrazumjevaju.Stalno sam u principu nezadovoljan,mozda zato sto imam i ketrona s kojim mogu raditi tiše a močnije,konkretnije.Pokusavam korga tako dresirati posto mi trebaju semplovi kojih nemam na ketronu(sd5).
korgpa600 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije