|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#32 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav ekipi!
Nije me dugo bilo jer, svira se i zarađuje. Uzgred rečeno, "mali" BK već se otplatio nekoliko puta! Žive svirke mogu se odlično odraditi ali je potrebna priprema i dobro upoznati instrument, kao uostalom i svaki drugi. ![]() Sada nakon live-sviranja mogu reći da sve pohvale o klavijaturi i dalje ostaju! Soundovi bogati, ništa prenakićeno, nema "mrljavih" soundova i sve izlazi čisto na razglas. Zadnji update donio je točno one stvari koje su uistinu falile. Bili bi sretniji sa još nekim dodacima u sotveru ali možda izbace još koji sitniji update. Do tada, pohvale Rolandu i ovoj ovdje ekipi koja je imala utjecaj da se softver poboljša, doradi i prilagodi! Imam pitanja: Da li je moguće zaključati OTS kao što se zaključa ritam ili 'boja'? Jel možda može u Global settings? Ako nema te mogučnosti, to bi (mi) bilo vrlo, vrlo korisna stvar. Ajd Roland, molimo vas, složite nam 'OTS Lock' na neku tipku. ![]() Lower "Hold"...E, tu mi nešto nije jasno. Ako spremim (Save) svoj performance u kojemu je uključen Lower i u "Split" funkciji u Global-u je postavljen na "Hold On", Zašto Lower sound ne ostaje uključen ako se uključi neki od OTS-a iako je su i OTS spremljeni u toj performance? Isključivanjem OTS-a (onda kada blinkaju sve 4 tipke), Lower se ponovo pojavi sa uključenom "Hold" funkcijom, odnosno, uključivanjem jednog od ta 4, Lower se isključi. Kopiranje (odnosno "Cut") performance iz liste u listu? Moj je sistem da uključim drugu listu i tamo u nju spremim (Write) istu performance a u onoj prijašnjoj pobrišem da ne bi bilo duplikata. Ima negdje "Cut/Copy-Paste" performance? Oni koji poznaju klavijaturu i softver, znati će o čemu pričam. Bio bih zahvalan na pomoći. Pozdrav svima! ![]() Promijenjeno od Privatnik (05.06.2014 u 18:37 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|