|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Sinoc nakon utakmice legao i kao da cu zaspat kad krene zub *ebat. Inače ne pijem nikakve tablete pa nisam ni noćas,reko proći će al đaba... Nije to strašno bolilo al taman da ti ne da zaspat.
![]() Do posla sam zaspao možda sat vremena. Ošo na posao i oko 11 popizdio i ošo zubaru. Bušilicom ga je otvorio i odmah je bilo lakše. Reče mi da dođem sutra da ga slikam i da on ide van definitivno. Ja odem,napravim kilometar s autom i opet boli ko svi vrazi. Ništa,rikverc kod njega i odmah slikat i vadit. Osmica,na samome kraju svih zuba. Da samo vidite čime ga je vadio ukakili biste se odmah. Neka ručka ko šaka debela i na kraju kao da je svrlo za drvo s nekom rogatim krajevima i na kraju kliješta neka opasna... Dvije injekcije anestezije i deri. Ostala rupa za parkirat stojadina a od anestezije mi još gubica stoji krivo. Sad je tek popustilo i opet malo boli. Pljuvam krv cijeli dan,ne mogu usta otvorit,ubio sam Boga u sebi za nešto pojest. Dernek. ![]() Promijenjeno od smuchac (14.07.2014 u 21:21 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|