Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 22.10.2014, 12:53   #13
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sužava mi se izbor i sve mi se čini da će to biti emx5014c,ali bih voleo kad bi neko ko baš ima taj model da kaže par reči,ipak nisam još načisto!!!!
Dodato:
Opšta konfuzija i neodlučnost!!!!!
Sad razgovarao sa jednim drugarom,ima odličnu opremu,dobar muzičar,dobar poznavalac....odvraća me od Yamahe 5014 i sugerira A&H PA12cp.
Ja ne budi lenj,pozovem(sa naše reklame)Artist pro u NS,oni mi rekoše da nemaju na zalihama ali da se može poručiti.Ja ga upitam za razliku izmedju PA12-CP i PA12, on mi reče da je razulika samo u tome "što taj cp može da se koristi kao odvojeni slejv za neku drugu kolzolu..." i da kosta do 300e više u odnosu na ovaj,a da ovaj PA12 kosta oko 600e!!!????po meni vrlo povoljno,i ja mu kažem da se pobliže raspita oko vremena isporuke....
Ali sad gledam slike i taj CP mu znači konstatna snaga i na 4 i na 8 oma i ima prkidač otpolzadi,dok za ovog običnog PA12 nemam takve podatke niti ima prikidač na poledjini za 4 i 8 oma.Sad više ne znam ni gde sam ni sta ću pa vas mollim da se i vi koji ste dokoni malo angažujete pa dfa zajednički utvrdimo razliku izmedju A&H PA12 i A&HPA12-CP.
Sve sto pise na forumu je ne dorečeno,nejasno i nedovoljno.
Pomagajte!!!
Dodato:
Da li je moguće da je suštinska razlika u tome sto je jedan mix sa snagom a drugi "suv"mix?
Dodato:
Ako je tako,onda u tom Artist-pro radi totalni nepoznavalac "materije"

Promijenjeno od VUNIMRAV (22.10.2014 u 18:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije