|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
e pa ti si onda druze non sluhista. ti cujes totalno nesto drugo, a to je neke delove svirke u stilovima, a zvuk kao zvuk ti ne razlikujes.. sve je izaslo iz iste sprave. pustis moj stil i njegov, ista snaga, isti hall, manje vise neki detalji, sad sto je on ubacio neki sempl licni, to je stvar ukusa, ti moras odluciti sta hoces odgovoriti? dati konacan odgovor?
Dodato: jos jedno epsko pitanje iz korg familije balkan i sire, kad sve izlazi kako treba, zuk je chip taj i taj hig end, hahaha, zasto 60 posto, mozda i vise korgovasha posebno vodi kick i bass na ostala dostupna 2 izlaza? sta ce im to? de malo pojasnite? nisam ja pametan, msm zasto tto rade kad je HIG END nema potrebe, zvuciii dokazano vec od postojanja korga sa semplerom ? dok ja na blster karti od 20km sa jednim stereo izlazom odradim sv?E
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (15.12.2014 u 20:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Favoriti |
|
|