Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 02.03.2015, 09:05   #1
megane
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
megane ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Korg PA 800, Roland BK 9

Oduvjek sam svirao Roland, naročito G seriju. Interesujem se za sada za nešto noviju kljavu. Kolege muzičari mi savetuju da kupim bar Korg PA 800 (svidja mi se zbog dva sekvencera), ali dirke su mu kao igračka za malu djecu ali ja ne poznajem još zvuk tog Korga. Meni se svidja 6 oktava i Roland BK 9, kažu da ima prirodan zvuk, slično live band. Napominjem da sam na svirki slušao Korg PA 3x PRO, ali mi se nije sviđao zvuk ili nije imao podešenu kljavu, bolele su me uši tako je bilo loše. Onda sam slušao Korg PA Musikant u trgovini i zvučio je opasno dobro. Kad sam onda došao kuči i slušao moju G 1000 Rolanda, kao da je sve mutno i loše, ali ipak imam dobro sređeno moju G 1000 vrlo dobro koliko se može. Šta bi Vi kupili Roland BK 9 ili Korg PA 800? a više od 2.000 eura ne bi išao!
Pozdrav.
megane je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije