Kristal Audio Engine
E ovako, dosad sam se snimao u Audacity-u, i bilo je koliko toliko ok, jedino sto mi je smetalo jest da mi zvuk kasni nekih 400-500ms latencya... probao sam smanjiti latency sa asio4all al bezuspijesno... citao sam da procesor nemoze to brze odraditi jer mi i nije neka pila od Comp-a, 2.4 dual, 2GB DDR2 1333rama, AtiRadeon 9600pro 256mb... i bio sam odustao od pokusavanja pjevanja dok ne nabavim neku zvucnu karticu... al evo danas sam slucajno instaliro Kristal Audio engine, i naprosto se odusevio programom, jednostavan za rad, latency NE KASNI gotovo nikako, direkt efekte na glas ko s miksete... program znaci vrh! ... al sve sto je lijepo ima i svojih mana... ovako, program mi ne ocitaje MP3 fajlove, tako da svaku matricu uz koju pjevam moram u audacityu spustit ton, ton ipo, i spremit u .Wav, da bih je mogao u Kristalu očitati.. al ajd, i nije neki problem, sad me muči što nemogu spremiti snimku u neki od Audio formata da se moze preslusat u nekom pleyeru, nego samo u .kristal, i .adl koji su po par kb veličine ?!
moze li mi itko pomoc da prebacim snimak u Mp3, postoji li to riješenje? unaprijed hvala, Željko