|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Nisam je kupio, dobio sam od devojke za uspomenu kada sam joj napisao i iskomponovao jednu pesmu
![]() Ajd da ne ofujemo više. Dodato: Nego kada sam već tu, da pitam... Pošto nikada nisam do sada radio sa vokalistom, pokušao sam da ga povežem preko midija na BK9. Na vokalistu znam da podesim koji kanal da prima, ali na BK9 ne mogu da se snađem uopšte. MIDI meni mi je totalno nejasan i komplikovan. Kada stavim na vokalistu na ALL CH. on prima midi signal sa svih delova koje sviram, ali potrebno mi je da sa BK9 šaljem samo informaciju koji je akord iz leve ruke. Probao sam da stavim na vokalistu da prima samo 11ch, to je Lower part (11ch), vokalist mi tada ne reaguje uopšte na midi signal i stisnut akord iz leve ruke. Lower part inače i ne koristim stalno. Verovatno i ne treba midi kanal od Lower parta da se šalje u vokalist. Znači, pitanje glasi : koju traku ili part da pošaljem sa BK9 da daje vokalistu informaciju koji akord trenutno sviram levom rukom i koji je to midi kanal ? UP1 izlazi na 4.ch a UP2 izlazi na 6.ch, ali mi ne trebaju UP partovi nego akordi odsvirani samo levom rukom dok radi u split modu,tj. kada sviram sa aranžerom. Šta treba da podesim u opcijama na BK9 u midi meniju da bi mi ovo radilo kako treba i da mi vokalist onda ispravno pravi harmonije glasa po akordima?
Svaki uređaj radi na beli dim. Kada taj beli dim jednom izađe, uređaj više neće raditi. Promijenjeno od SMusic studio (10.06.2015 u 02:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|