|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.03.2015
Mjesto: Slavonski Brod
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 31
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Pozdrav društvo.Evo u čemu je stvar. Želio bi da mi kažete iz kojeg vi ritma svirate ponudjene pjesme .Napisao sam narodne,ali ima i par zabavnih. Evo spisak,pa bih bio zahvalan na svakoj pomoći.
ŠABAN - sve što znate od kralja narodne muzike napišite,ali ovo su mi bitnije : kraljice moga srca,meni je s tobom sreca obecana,majko sve ti oprastam,ah meraka,ako me trazis,bio sam pijanac,dodji da ostarimo,skini prsten s desne ruke,cveta,s namerom dodjog u veliki grad,dodji za bolje sutra,dva galeba bela ,danima te cekam.... 1.Kemal- lelilej duso 2.Kemal - dosao sam samo da te vidim 3.Kemal - gori gori srce 4.Kemal - luda glava pijana 5.Kemal - ozeni me babo moj 6.Kemal i Donna - ceri moja aliji dal da te dam 7.Mile - ej vi hitri bijeli dani 8.Mile - krčma 9.Mile - kockar 10.Mile - jasmina 11.Mile - svako slovo lagala je 12.Mile - kraljica trotoara 13.Mile - sampanjac 14.Jasar - vencajte me sa njenom lepotom 15.Jasar - jednoj zeni za secanje dugo 16.Sinan i Dragana - svi gresimo 17.Sinan - svi mi nismo iste sreće 18.Sinan - izdadji na pet minuta 19.Sinan - pevaj mi o njoj 20.Sinan - pokloni pojlubac prijatelju starom 21.Ipce - da ti guzvam postelju 22.Dragana - umirem majko 23.Dragana - kad bi znao kako čeznem 24.Halid - ta je zena varala me 24.Halid - otrov mi dajte 25.Halid - prvi poljubac 26.Halid - i zanesen tom ljepotom 26.Halid - okuj me care 27.Halid - put me zove 28.Halid - prokleta je zena ta 29.Halid - necu necu dijamante 30.Branka - jedini covek bio si za me 31. Jana - ostavi mi drugove 32. Jana - sviraj nesto narodno 33. Ana Bekuta - bekrija 34. Ana Bekuta - zavoleh te 35. Ana Bekuta - zlatiborske zore 36. Mitar Miric - gledam drinu 37. Šerif Konjević - ko te zorom budi 38. Šerif Konjević - Igraj mala 39. Osman Hadzic - Ti mene ne volis 40. Novica Zdravkovic - Splavovi 41. Nada Topcagic - jutro je 42. Hanka Paldum - volela sam volela 43. Šemsa Suljakovi- zar za mene nema sreće 44. Šemsa Suljakovic - što me pitas kako zivim 45. Šemsa Suljakovic - volele se oci crne i zelene 46. Sasa Matic - neke ptice nikad ne polete 46. Sasa Matic - nije ovo moja noc 47. Puste pare proklete 48. Sanja Maletic - evo svice zora 49. Hule - nocna dama 50. Zorica - rasiri ruke o majko stara 51. A.Prijovic - za nas kasno je 52. Asim Bajric - baska ona baska ja 53. Hanka - mojoj majci 54. Seki - sedi malo za moj sto 55. Medeni mesec - bozije suze 56. Merlin i Zmijanac - kad zamirisu jorgovani 57. Lepa Lukic - srce je moje violina 58. Tomislav Colovic - mali mrav 59. Marinko Rokvic - ti za ljubav nisi rodjena 60. Marinko Rokvic - zanela me svetla velikoga grada 61. Hasan Dudic - doslo vreme izdaje me snaga 62. Zorica Brunclik - kada bi me pitali 63. Zorica - ja znam 64. Dragana - sto cu cuda uciniti Evo uostalom moj mali repertoar pjesama,bit cu zahvalan na svakom odgovoru. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|