Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 02.11.2015, 12:41   #1
hadzidinic
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
hadzidinic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard GW8 usb ne radi?

Radi se o tome, da ni usb za povezivanje sa kompom, ni ulaz ne rade. Kad sam pokusao da instaliram driver, nije uspelo, ukljucio sam kabl, i komp je prepoznao i instalirao drive, ali ga nema nigde da se pojavi, skinuo sam driver sa rolandovog sajta za windows 8, i pokrenem sve to fino, ali kad mi kaze da povezem klavijaturu, tu sve stane, nece dalje... Druga stvar je ulaz za flash memoriju, kad ubacim flash i pritisnem usb, pise "usb memory not ready". Da napomenem da velicina flasha nije problem, posto je od 512 mb, trebalo bi da radi sigurno. Sad se pitam da nije izgorelo napajanje za usb... nemam drugo objasnjenje. Mozda bi ponovno instaliranje softwera resilo problem ali dzabe kad ne mogu da povezem Gw sa kompom...
hadzidinic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije