|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav ne znam ima li negdje slicna tema al evo imam jedan upit za ljude koji imaju vise iskustva od mene
Znaci vec oko 2 ipo - 3 godine sviram na korg pa 600 te uglavnom su to svirke ala festice te lokalne zabavice te repertoar je zabavnog djira , rock , pop , malo stranih evergreena , narodno jako malo Znaci na svom korgu sam proveo jako puno vremena te sam sa njim trenutno zadovoljan E sad u gradu di zivim nema bas music shopova te ne mogu probati ali sam zainteresiran za korga pa3x Znaci imam jedno jedino pitanje. Sigurno je da je korg pa3x bolji od pa600 ali isplati li se , te ima li vidne razlike u zvuku izmedu te dvije klavijature s obzirom na razliku cijene i ako se uzme u obzir amo reci da je pa600 doveden do nekog svog maksimuma npr. na korg pa600 imam uskladen drum kit i bas koji mi na razglas na koji radim izlaze u kombinaciji super bar sto se tice moga ukusa. Koliko na razglasu nebitno velik ili mali korg pa3x izlazi bolje, ne znam ima li neko mozda obe klavijature pa da moze nesto pametnog napisati Dvoumim se jer je trenutno cijena pa3x gdje sam ja oko 2500 eura dok se pa600 moze nabaviti za 650eur . Da imam gdje probati pa3x ne bi postavlja ova mozda i smijesna pitanja Nadam se da ce me netko razumiti i pomoci DA ili NE Hvala ![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|