|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.04.2018
Downloads: 4392
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dobro veče, prijatelji forumaši!
Hoću da organizujem sebi boje za Medeno kolo -bas i solo svirka. Tu koristim registre harmonike po delovima: organ, sopran, klarinet i fagot. TO bi bilo tačno 4 STS-a, međutim, u 2. delu gde sviram sopran imam terce. Takav je deo harmonski da mi trebaju 3 različite terce koje sam napravio. Dakle, 3 različite user sub skale. To sam napravio kao 3 različita performansa. Posavetujte me kako najpraktičnije ovo da uradim. Mogu npr.sve preko performansa da uradim tako što namestim perf up komandu na assignable switch...ipak, morao bih "ručno" da vratim na prvi performans ako 2 puta sviram sve iz početka, kao na snimku. Mogu i te terce da stavim na posebne STS-ove ali mi ostaje samo još jedan za ostala 3 registra... možda neka kombinacija STS-ova i performansa? Još jedna varijanta, da kompozicija zauzima dva styla za redom (verovatno najlakše). Ako imate druge ideje, makar i zahtevale EC5 pedalu koju bih kupio, molim Vas da mi kažete. Hvala unapred! Dodato: Zaboravih, PA3X je u pitanju. Promijenjeno od Musicville (25.09.2018 u 20:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|