|
![]() |
#28 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Lipo je kad skužiš di si griješio..i evo iskreno nebi uspio sam da mi nije @romario pomoga strpljivo korak po korak i hvala mu na tome !!!...u biti pomoga mi je sve...al iz predhodnih mojih upita nisam bio svjestan di sam griješio..
Prva stvar koji sam griješio nisam stavio ID..kao što je i @casper naveo... kopaj po klavijaturi traži ID..ja mislio triba upisivat negd neke brojeve ![]() Fora je kod ovakvih stvari da ti baš sitnica neka fali i onaj koji ti objašnjava e baš ta sitnica zakoči cili postupak..jer je ne razumiš mada moram bit iskren da je @casper izravno temeljit i precizan..al đaba kad ne razumiš šta čovik govori.. ja osobno nisam razumio ništa.... kako sam mislio to sve priko sticka ubacivat nisam sredio stick..i tu je onda nasta cirkus al da se pohvalim eto uspili smo..sad moram ja to malo sam par puta ponovit da mi uđe u glavu postupak..kasnije će to ić...al sad kad sam ovo uspio..plašim se da ću bit dosadan jer puno opcija mi se sad već vrti po glavi...uglavnom krenio sam.. al zamalo da nije čekić radio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|