|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zavrsio sa slusanjem drugoga videa.
Sami zvuk ,i te mogućnosti editiranja ,stvarno se radi o dobrom modelu aranzera.Barem to vise ne moze biti predmetom rasprave ![]() To za revo je takodjer zanimljivo, eto jos jedna dobra informacija sa nasega foruma opet.Mada ga nisam dosad koristio pa mi ne moze i faliti. Ponavljam,zvukovno je to meni kao tyros 5 ,da ne trazim sada dlaku u jajetu.A tu je ljestvica vrlo visoko podignuta. Za model srednje klase,fantasticno. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Dodato: Tiho,hoces reci softverska. Semplovi se mogu semplirati,kolega to zna raditi. Kako funkcionira revo bubanj,to ne moze u tyros- u. Slična stvar je u boljim vst bubnjevima. Meni cak u live ne odgovara taj sistem sviranja bubnja. Volim da bubnjar pogodi snare gdje treba, svaki puta. Tu imitaciju zivog bubnjara u revo ili vst drum ja doživljavam kao malu greskicu ![]() Eto,tko bi nama ugodio .. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Promijenjeno od romario (21.10.2019 u 21:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|