|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Pozdrav društvo.Imam nekoliko upita jer mi je totalna zbrka više i ne znam šta radim i di se nalazim,a očigledno je da radim krivo.
Znači Genos1 u prijašnjim upitima sam pitao kako prebacit Registry u Genos,nisam baš siguran dal sam to uspio,Nisam siguran dal mi Registryie vuče sa sticka il sam uspio ih uvalit u Genosa.Kad izvadim Stick nema ništa.Kad ga vratim ima sve i to duplo i sve je na sticku valjda.Znači triba mi postupak da kompletne user style i Registrye ubacim trajno u Genosa.Jer sam pun Banki copy here save here itd itd i očigledno nisam uspio da mi Genos radi bez sticka jer se tu malo iskompliciralo na odnosu recimo PSR S 970...jer mi uvik nudi New Bank,a kad preimenujem banku opet nema ništa... Druga stvar koja me buni je Multi pad...sve je to ok i znam kako to ide al opet nudi new bank. Recimo pisma Cesarica sve namišteno sejvano u banku cesaricu i stavim i Olivera da pjeva.namjestim memoriram opet mi traži new bank.Preimenujem banku u Oliver cesarica i opet vratim olivera u njegovu banku. Save here i to sve bude dobro...Onda počmem s drugom pismom,s novom bankom sejvam u registry međutim ovo što sam sve do sad radio se poobriše a banci sam dao novo ime. E sad ne znam jel se to sve dešava što mi Registryi i useri nisu u Genosu. il to nije bitno Po mome nemam pravu putanju spremanja audio Multipada. Još moram napomenut da još nisam nijedan novi Registry memory nisam radio u Genosu sve su to stari koje amo reć hoću sad malo prepravit Eto..nije žurba al malo čupa živce....Po milijun puta New Bank i Save here ne znam više koliko sam puta snimio,sejvao promjenio ime i svašta nešto i sad ne znam ni sam di se nalazim ni šta sam napravio |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|