Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 07.04.2008, 07:39   #11
alija9
Banovan!

Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
alija9 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

nadam se prijatelju da ti nije isti problem kao sto sam ja imao na pa1x,isto tako skinuo set sa neta ubacio,i sve radilo kako treba dok nisam sutadan ukljucio klavijaturu,sat vremena je radila ok i onda su posle boje zavijati i mjesati se,stisnem jednu dirku a svira mi pet razni boja u pet razni oktava.i cudna stvar je bila da mi je klavijatura nekad super radila i onda odjednom isti problem,hvala kolegama sto su se trudili da mi pomognu,i sve sam savjete pokusao,restovo klavijaturu,ucito novi global,ucito novi os i nista nije pomoglo,na kraku je dao u servis i oni su takodje sve pokusali i na kraju otkrili da mu je otisla maticna ploca.sad se ja pitam i danas dani dali je to bilo do ovog seta sto sam ucitao ili je samo slucajnost da sam ucito taj set prije nego sto mu je maticna ploca bila pred kraj.to mi nisu mogli ni u servisu reci.ali nadam se da ti nije isti problem.puno srece.

Promijenjeno od alija9 (07.04.2008 u 07:41 sati)
alija9 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
pa800, problem

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije