|
![]() |
#28 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Slažem se s tezom sve je stvar kako je urađeno.
No ja ne gledam u tom pravcu, nego isključivo što mogu iz njega izvuč, tj kako će se čut kad uz njega prosjedim sate i dane i upicanim ga do kraja. Nisam jedan od onih koji skinu tuđi set, upucam ga unutra i onda pametujem kolko valja. Ne ! Svoje setove i materijale isključivo pravim sam i tada dajem konačnu ocjenu za pojedinu klavijaturu. Napomenuo sam da Pa-500 je s mojim najboljim setom od Pa-80 bez samplova i nakon sat-dva dorade na sounovima zvučio kako sam napiso gore (ništa specijalno), a i napomenuo sam da ne vjerujem da se i nakon dodatnog doštimavanja i dorade na efektima i performancama može puno bolje zvučat. Isti taj set na Pa-80 rastura. Na Pa-500 je sirov, siromašan, šupljikav. Ok. pristajem i da ga 6 mjeseci drilam i svakodnevno šminkam i obrađujem ritmove i boje do jaja, no opet tvrdim, sumnjam da će se ikad dobro čut kao Pa 80 a kamo li Pa 800. @ Ponedeljak Kolega, usporedba i navedeni primjer kako Pa50 zvuči bolje od Pa800 uopće ne drži vodu. To je usporedba između "vozača" u stilu "Znam da će Michael Schumacher brže vozit jednu Opel Astru nego ti Ferarri F50". Znači u tvom primjeru ne govorimo o vozačevim sposobnostima tj koliko koji muzičar zna isprogramirat svoju klavijaturu nego koliko stvarno može neka klavijatura, pa da je isprogramiraju po našem čefu 5 najboljih od najboljih programera s prostora ex-Yu. To bi tada držalo vodu. I na kraju, prestanite u ovakovim diskusijama upoređivat "vozače", nego uporedite aute, tj ne upoređuj klavijaturu preko svirača.
Favoriti |
Oznake |
istine, korgu, pa500, zablude |
|
|