|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#29 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa da. Može i tako. A uostalom ima na netu stvarno kolko hočeš dobrih MIDI fileova. Stvarno koliko hočeš i kod mene u HR, i u BiH i U SiCG ...
Može se to doradit i preko Cubasea, Cakewalka ili Sonara, no osvrnemo li se malo bolje na sam osnovni ritam pa 90 % pjesama je kopija kopije ritma. Treba samo uskladiti boje na trakama, usnimiti (tko treba) intro, napravit prelaz, odredit tempo i to je to. Nema tu puno filozofije. Problem su pjesme koje u sebi sadrže 2-3 ritma različitog tempa kao npr. "Eh, što nisam sunce". Na takvim se pjesmama lome zubi ![]() Bilo bi bolje da se pozabavimo izradom takovih varijacija, kojih nema u SET-ovima. To ja zovem izrada stylea, kad npr u Var1 imam 8-beat, pa Var2 ide na Rumbu, Var3 je Sa-Sa i završava na Var4 sa 16-beatom. E sad to uskladi. tempo pjesme je npr. 115, u osnovnom stylu 8-beat ti je na 90, Rumba na 105, Sa-sa na 130, a 16- beat na 135. Ajde, doktori, uskladite sad to. Možeš ti ubrzavat, usporavat i na kraju ispadne veeelikkka papazjanija, puna torba sr*nja da izvinite. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novu, prijedlog, sekciju, upload or download |
|
|