|
|
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#34 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kreso prijatelju,
Ja sam jedan od onih koji zale za proslim vremenima,u smislu igranja fudbala,taktike,tehnike i dusevnog zadovoljstva koje mi je pricinjavao odlazak na utakmicu. Medjutim,od 92.godine pa nadalje,sto se tice BiH-a fudbala,ja sam digao ruke i skoro da nemam pojma sta se desava kod nas.A razlog je naravno nedostatak kvalitetnih igraca koji igraju trenutno u BiH,samim tim lose utakmice,slaba posjeta, a na kraju i raznorazne mutne radnje-kao namjestanje utakmica,sudije,afere u fudbalskom savezu....itd. Naravno da je svemu ovome kumovao pored ostalog i nedostatak novca,tako da klubovi jedva prezivljavaju.Danas je situacija kod nas takva,da klubovi jedva cekaju da se pojavi neki talenat i dobar igrac da bi ga mogli odmah prodati i od tih novaca isplacivati plate i premije fudbalerima. Stoga ti ja,na zalost ne mogu dati nikakvu pouzdanu informaciju,koja bi ti mogla pomoci da uspijes prilikom kladjenja.To je tako ali sta ces.... Ali ko se kladi-valjda i dobije nekad-a licno mene ta vrsta sporta ne privlaci i jos nisam to nikad odigrao. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
rezultat, tipovanjenemackaspanija |
|
|