|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Cjenjene kolege pozdrav.
Eto, došao sam na ideju da na forumu ili download centru otvorimo novu grupu u koje bismo kacili tekstove s akordicim zapisom. Pozeljno je da su tekstovi tocno napisani sa sto je moguce boljim i tocnijim akordickim zapisom iznad. Takodjer bilo bi dobro da se odvoji zabavna od narodne glazbe. Ako bi ideja upalila zagovaram da se tekstovi stave u download centar ali po principu kao za super-clana tj jedan download - 1 upload, ponajvise radi toga da se svi ukljuce u rad, a ne da neki rade, a drugi samo skidaju. Znaci postena razmjena. Za pocetak evo jedan primjer : Ala, Ala - Sejo Kalač UVOD: F#m, E, F#m / - X 4 F#m E Usne su ti hladne, pogled odbija D kad si sa mnom kao da si ničija F#m E nisi više ona što me voljela D nisi više ona što me ljubila C#7 Heeeeeeeejjj Ref. F#m A E Ala, Ala, Ala to ne valja F#m sve si meni ti dalja i dalja - X 2 A E Ala, Ala, Ala to ne ide F#m da zbog tebe pijanog me vide Uvijek kad te tražim nedostupna si uzrok moje tuge postala si ti nisi više ona što me voljela nisi više ona što me ljubila Ref. X 4 Evo, zakleću se - Bijelo Dugme G EmC D G Em Eee, nosite ovu pjesmu zadnji put C D G U jednu ulicu kraj rijeke Em C D G Em C D Zauvijek zabranjenu samo za moje korake Eee, kada bi neko granu masline Na jedna vrata odnio Vrata što sam zauvijek, davno, davno zatvorio Refren : Em D Evo zakleću se ja pred svima C G G F# Svim na svijetu i svime što imam Em D Da je nikad nisam htio C G G F# Am Da je nisam volio i da ne bolujem H7 Em Pred svima se zaklinjem Am H7 Em Pred svima, al pred Bogom ne smijem D# C Ooo, pjesma uvijek miriše na uspomene G G F# Em D C G Em C D Recite joj tako ako pita za mene Eto, to bi tako nekako trebalo izgledati. Javite se da vidimo koliko ima zainteresiranih. Pozdrav Krešo |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordima, tekstovi |
|
|