Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 15.09.2008, 11:22   #33
Vihor
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
Vihor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Roso Pokaži Post
ehhh moj prijatelju da ti ja nesto malo kazem !!!!
imo sam skoro 2 i po godine yamahu psr 1500! trebo sam duuuuuggoooo vremena da je dotjeram da barem malo zvuci kako treba ! ali nije to to !
sredio sam je za ritmove da je bilo ok ali bas samo ok nista vise !!!!!
boje su kosto si rekao igrackeee ! meni nista nevaljaju ! ja sam ga samo koristio za ritmove !posto je 3000 skoro ko 1500 nebi preporucio tu klavijaturu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mislim imam terce od zlatka subasica ( davno uzeo ) preko midi kabla ! ali nevalja posto efekat gubis !!!!!!imam i ritmove i sve to ako se slucajno odlucis za nju koliko ti bog hoce ali ja ti kazem nemoj !! ja sam je prodo i uezo Korga PA1x pro ! to je rec MAschina !!! ;-))))) ako si ikad sviro na korgu , nikad neces barem ovu 1500 ili 3000 uzeti ! za druge kao tyros i 9000 pro i to neznam nisam ih sviro sad ti odluci !!!! ;-)))hajd pozdrav i uzmi korga hahahahaha
Ljudi, napisao sam na par mjesta upravo post o PSR1500/3000 i ne vidim problema oko ovih arangera. Mogu i boje da se srede za narodnjake, sa novim MIDI SETUP vi ne gubite nikakav efekat, moguce je srediti da se istovremeno sviraju po 3 farbe a sa tercama zaista solidno zvuci. Sjest za edit i srediti udaraljke i ritam sekciju trazi malo vremena, kao i farbe al kad se jednom sredi vise ti se ne ostavlja yamaha . Govorim o o arangeru bez semplera, ovde KORG tanko zvuci sa svojim farbama dok PSR3000 daleko bolje zvuci, ma neka kaze ko god sta hoce. Treba sjesti i sredit kljavu i onda to na razglasu probati, pozz
Vihor je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
psr3000, yamaha

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije