|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#34 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
A vidi gore, sam kazes bitno je sta dolazi u dzepu, imati puno sintova nemora znaciti da moras znati da sviras. Kakve veze ima sto ja imam 18 sintova a nisam dobar svirac? Ja zivim od toga al ne sviram, koristim ih za druge svrhe. Nemozes ti bez mene veruj mi, jer nemas gde kupiti boje i ritmove a nemogu ni ja bez tebe, jer nemam kome ih prodayi. Prestanite ko mala deca sa tim argumentima i odbranama: 1. Pa sve zavisi do ukusa, moj je ukus takav, ja volim FICO... jel to znaci da je bolje od Mercedesa? Ne, nemozes ga imati. 2. Ma pusti on ima studio, 18 sintova al nije vazno, nezna da svira... jel to vazno? nije uopste, nemozes ih imati pa nemas drugi argument. Nema nista pogresno ako neko nezna svirati al ima studio, procitaj svoj komentar jos jednom gore, vazno sta ide u dzepu. Studio EROL 5 u Skoplju gde nas kolega Rahman radio a i moj pobratim Gjeni, gazda je Albanac, ne koji nezna da svira samo nego i ne slusa muziku. Imao para, bacio tu, zaposlio ljude i ... CAO!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bice, pa2x, pa800, terce, uraaaaa |
|
|